ETS NORD toetab Bocuse d’Or Eesti tiimi.

07.06.2019

06.06.2019 toimunud maailma prestiižseima kulinaariakonkursi Bocuse d’Or’i Eesti vooru võitis Artur Kazaritski, kes töötab praegu Kopenhaagenis, kolme Michelini tärniga pärjatud restoranis Geranium. Võitja esindab Eestit järgmisel aastal toimuval Bocuse d’Or Euroopa finaalvõistlusel, mis korraldatakse esmakordselt Tallinnas.

Bocuse d’Or on maailma kõige prestiižikam kokakunstivõistlus, mida nimetatakse sageli ka kulinaariaolümpiaks. Selle kutsus 1987. aastal ellu maailmakuulus Prantsuse meisterkokk Paul Bocuse. Inspireerituna spordiürituste kaasahaaravast atmosfäärist, otsustas Paul Bocuse korraldada meelalahutusliku vaatemängu, mille fookuses oleks kokakunst ja tippkokkade meisterlikkus. Bocuse d’Ori finaalvoor toob iga kahe aasta järel Paul Bocuse’i kodulinna Lyoni 24 parimat kokka üle maailma, kes valmistavad pealtvaatajate silme all oma võistlustööd. 2020. aasta juunis on Eestil unikaalne võimalus võõrustada Tallinnas Bocuse d’Ori Euroopa võistlusvooru finaali .

ETS NORDil on rõõm toetada Bocuse d’Or Eesti tiimi Euroopa finaali ettevalmistusi 10 000 euroga.

Südamlikud õnnesoovid!