Menüü

Eesti pääses edasi Bocuse d`Ori finaali!

– 20.10.2020

Eesti meeskond esitles 15. oktoobril kokandusvõistlusel Bocuse d’Or Euroopa 2020 eelvoorus oma võistlustöid, mille keskseks tooraineks olid Eesti vutt ja Eestis kasvatatud angersäga.
Pärast kahepäevast pingelist võistlust Tallinnas Saku suurhallis krooniti maailma prestiiźikama kokandusvõistluse Bocuse d`Ori tänavuse Euroopa vooru võitjaks Norra kokkade meeskond eesotsas Christian Andre Petterseniga. Teise koha said Taani ja kolmanda Rootsi kokad.

Eestit esindanud meeskond, eesotsas Artur Kazaritskiga, jõudis 16 riigi arvestuses 7. kohale, lunastades sellega endale pääsu finaali Prantsusmaal Lyonis järgmisel kevadel. Suurimad õnnesoovid neile!

ETS NORDil on au olla tubli tiimi partneriks ja jätkame rõõmuga nende teekonna toetamist!

Foto: Margus Johanson