MagiCAD Group ja ETS NORD jätkavad koostööd, tuues turule uue köögikubude valikuprogrammi

03.02.2020

MagiCAD Group ja ETS NORD annavad teada uue köögi ventilatsiooniseadmete valikuprogrammi avaldamisest. Konfiguraator võimaldab ETS NORD-i köögiventilatsiooni toodete kiiret ja efektiivset konfigureerimist ning aitab projekteerijatel hõlpsalt valida just neile sobivad tooted.

Uut valikuprogrammi on võimalik kasutada MEP projekteerimistarkvaras MagiCAD kui ka MagiCAD Cloudis.

MagiCADi valikuprogrammid on veebirakendused, mis aitavad kasutajatel valida ning konfigureerida tooteid vastavalt projektile ja vajadusele. Kui soovitud toode on konfigureeritud, saab selle korrektse tehnilise teabega otse MagiCADi või BIM objektina projekti sisestada. MagiCADi tootekonfiguraatorid võimaldavad kasutajatel teha teadlikke otsuseid ning tõsta oma töö efektiivsust.

Toodete modelleerimine on viimastel aastatel kiiresti arenenud ja on saanud oluliseks osaks BIM-protsessist. ETS NORD on selle protsessi teejuht toodetega, mis on saadaval MagiCADi tootevalikus. Innovatiivse ettevõttena keskendub ETS NORD järjekindlalt tootearendusele, laiendab sihikindlalt oma tootevalikut ning nende kättesaadavust tootemudelitena.

„Meie tugevuseks tootjana on võime pakkuda klientidele laia tootevalikut ja terviklikke ventilatsioonilahendusi. Oleme hinnatud kui paindlik ja usaldusväärne partner, kvaliteetsete toodete ning usaldusväärsete tarnetega, “kommenteerib ETS NORDi tootejuht Oskari Mattila.

„Lisaks oma heale mainele projekteerimistarkvarana omab MagiCAD Group ka laialdasi teadmisi toodete modelleerimisel. Oleme kindlad, et koostöös MagiCAD Groupiga saame parimad tulemused, ”jätkab Oskari.

ETS NORDi jaoks tuleneb toodete modelleerimise vajadus pühendumisest oma klientidele: “Meie kliendid on alati kõige keskmes, mida teeme. Kui meie tooted on leitavad MagiCAD Cloudis, muudab see meid kättesaadavaks kogu maailmas”. võtab koostöö olulisuse kokku Oskari Mattila.

Selle lingi kaudu jõuate kubude valikuprogrammini.

Meie spetsialistidega saab ühendust designservice@etsnord.com 

Tutvu ka ETS NORD köögiventilatsiooni terviklahendusega https://et.nordcooking.com/